Koijärven koulu-päiväkodissa vietettiin korvapuustipäivää. Ketunpojat, Ilvekset ja yläluokkalaiset leipoivat kaikille Saviniemen maatalousnaisten avustuksella kunniavieraamme Sirkka-Liisa Anttilan suojeluksessa. Koko talo tuoksui kanelilta ja sokerilta. Hymy viipyi kaikkien huulilla vielä pitkään. Kyllä leipominen on mukavaa ja syöminen ihan parasta, ainakin Ketunpoikien mielestä.

 

Lasten Forssa Facebookissa

Feeniks Basket

Onnittelut Valtterille!

Feeniks Basket
Marraskuun pelaajaksi on valittu mikropoika Valtteri Rantala! 👍

Iso kehittyminen kauden alusta ja on ottanut todella hienosti vastuuta ja roolia kentällä, kun sitä on tarvittu.

Onnittelut Valtterille valinnasta! Valtteria haastatteli meidän reipas minityttö Klaara Lepola😊.
... Katso lisääVähemmän

16.11.2017

... Katso lisääVähemmän

11.11.2017

Isänpäivän Karhu nukkuu -tapahtuma Hämeen luontokeskuksella

Talven lähestyessä Hämeen luontokeskus vetäytyy karhun lailla levolle. Isänpäivänä 12.11.2017 klo 10–16 vietetään perinteikästä koko perheen Karhu nukkuu -tapahtumaa, jonka myötä luontokeskus siirtyy talvitauolle. Luvassa on monenmoista askartelua, aarteenetsintää Jalo-jäniksen kanssa, kasvomaalausta ja visailua! Ulkona pääsee tutustumaan luontopolkuihin ja vaikkapa evästelemään läheisille laavuille luonnon helmaan.

Café Erikassa lounastarjoilu.
... Katso lisääVähemmän

08.11.2017

Onnelliset tekijät😁

Onnelliset tekijät😁Oma kuva savesta😉
Tekijöinä VA 1b ryhmä (4-5v.) Opena Teija
... Katso lisääVähemmän

08.11.2017

Lataa lisää