Koijärven koulu-päiväkodissa vietettiin korvapuustipäivää. Ketunpojat, Ilvekset ja yläluokkalaiset leipoivat kaikille Saviniemen maatalousnaisten avustuksella kunniavieraamme Sirkka-Liisa Anttilan suojeluksessa. Koko talo tuoksui kanelilta ja sokerilta. Hymy viipyi kaikkien huulilla vielä pitkään. Kyllä leipominen on mukavaa ja syöminen ihan parasta, ainakin Ketunpoikien mielestä.

 

Lasten Forssa Facebookissa

Satakielten ja Peipposten luistelun riemua! Punaisia poskia ja iloisia ilmeitä ⛸😊 ... Katso lisääVähemmän

18.01.2018

Kuvataidekoulun oppilaat suunnittelivat syksyllä unelmiensa silmälaseja. Ilmeisesti onnistuimme aika hyvin, sillä kuudesta palkitusta peräti viisi on kuvataidekoulun oppilaiden suunnittelemia.

Kuvataidekoulun oppilaat suunnittelivat syksyllä unelmiensa silmälaseja. Ilmeisesti onnistuimme aika hyvin, sillä kuudesta palkitusta peräti viisi on kuvataidekoulun oppilaiden suunnittelemia.Tässä ovat piirustuskilpailumme voittoon kivunneet työt. Onnittelemme voittajia! Suuri kiitos aivan jokaiselle piirustuksen toimittaneelle! Saimme mahtavan määrän äärettömän hienoja piirustuksia unelmien silmälaseista. Palkinnot tullaan toimittamaan voittajille lähipäivinä. ... Katso lisääVähemmän

17.01.2018

1-3 vuotiaiden aamupäiväryhmä, opettaja Maikku Aho.
Lisätietoja maikku.aho(a)gmail.com
RYHMÄSSÄ VIELÄ TILAA, kevät 2018: tiistaisin klo 10.30-11.15
... Katso lisääVähemmän

16.01.2018

Taaperoiden taideryhmä (1-3v) alkaa taas tiistaina 30.1. klo 10.30-11.15. Mukaan mahtuu vielä! lisätiedot maikku.aho(a)gmail.com ... Katso lisääVähemmän

05.01.2018

Vuodenvaihde on hyvä aika aloittaa uusi harrastus :)

Vuodenvaihde on hyvä aika aloittaa uusi harrastus :)Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Tänä syksynä kuvataidekoulun oppilaiden ikä vaihteli 0-70 vuoden välillä, joten opetukseen pääsevät mukaan monen ikäiset. Valokuvista löydät pienen koosteen syksyn työskentelystä ja aikaansaannoksista.

Kysy rohkeasti vapaita oppilaspaikkoja teija.lauronen(at)forssa.fi. Opetus alkaa ma 8.1.
... Katso lisääVähemmän

02.01.2018

Koko perhe Vesihelmeen molskimaan 😁

Koko perhe Vesihelmeen molskimaan 😁Vesileikkejä välipäiville!
Wibit-rata viihdyttää kuntouintialtaassa 27.-30.12. Radan ollessa käytössä hyppytorni on pois käytöstä. Terapia-altaassa loiskutellaan lasten päivän merkeissä keskiviikkona 27. ja perjantaina 29.12. Lasten päivinä terapia-altaan vesi lasketaan alas klo 10-11, 13-14 ja 17-18. Lisäksi altaassa on leluja.
Tervetuloa kinkunsulatusuinneille koko perheen voimin!
... Katso lisääVähemmän

27.12.2017

... Katso lisääVähemmän

21.12.2017

Lataa lisää