Puheenjohtajana nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sami Norr

Torstaina 24.5.2018 pidettiin LastenForssa -valtuuston ensimmäinen kokous kaupungintalon valtuustosalissa. Kokoukseen osallistui 7 – 15 -vuotiaita lapsia ja nuoria kaikista Forssan peruskouluista yhteensä 23 lasta ja nuorta. Kokousta johti nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sami Norr. Forssassa jo useita vuosia toiminut nuorisovaltuusto on se lähinnä toisen asteen opiskelijoiden päätöksentekoelin.

LastenForssa -valtuusto teki päätöksiä

LastenForssa -valtuusto valitsi kahdelle lukuvuoden 2018 – 2019 ruokateemaviikoille teemat. Lisäksi valtuusto LastenForssa -valtuusto merkitsi tiedoksi koulujen ideat kerhotoiminnan kehittämiseksi. Näiden lisäksi valittiin edustajat 7.12.2018 järjestettävään Lapsiystävällinen Forssa -teemapäivän valmistelutyöryhmään. Valtuusto päätti myös että LastenForssa -valtuusto kokoontuu jatkossa kaksi kertaa lukuvuodessa.

Forssan koulut julistautuvat kouluiksi, joissa toisia arvostetaan ja kunnioitetaan

LastenForssa -valtuusto otti kantaa ajankohtaiseen kiusaamisasiaan. Koulut toimittivat tiedoksi omat ideansa kiusaamisen ehkäisemiseksi ja valtuusto päätti, että Forssan koulut julistautuvat kouluiksi, joissa toisia arvostetaan ja kunnioitetaan.

Lue valtuuston pöytäkirja tästä.

Lasten Forssa Facebookissa

Olettehan kaikki tietoisia, että lauantaina on Lapsiperhelauantai klo 10-14 Feeniksissä.

Olettehan kaikki tietoisia, että lauantaina on Lapsiperhelauantai klo 10-14 Feeniksissä.Forssan kaupunginjohtaja sekä toimialajohtajat saivat uudet käyntikortit. Niissä on hienosti esillä oppilaittemme viime lukuvuonna tekemät muotokuvat😊 Tekijöinä Elena Vaahtera, Sipi Oras, Joonatan Malinen, Noora Havunen, Pinja Kallionpää sekä Mila Happonen. Käyntikorttien julkistaminen on la 20.10. klo 10.45 Lapsiperhelauantain yhteydessä. Tunnistatteko kuka on kuka?

www.forssa.fi/tapahtumakalenteri/?eventid=5437&newstitle=Lapsiperhelauantai+Feeniksissä
... Katso lisääVähemmän

17.10.2018

Kuvataidekoulu viettää syyslomaa viikon 42, eli 15.-21.10. Värikästä lomaa ☺ valokuva Valtteri Yrjölä 14v. #artschool #kuvataidekoulu #autumn #holiday #syysloma ... Katso lisääVähemmän

15.10.2018

Vesidisco ja puuhapäiviä tiedossa, jeeee 😁

Vesidisco ja puuhapäiviä tiedossa, jeeee 😁SYYSLOMASÄPINÄT VESIHELMESSÄ!

PERJANTAI 12.10. Vesidisco - poreita, poppia ja pizzaa klo 18-20. Portit avataan klo 17.30. Sisäänpääsy 5 €.

LAUANTAI-MAANANTAI 13.-15.10. Puuhapäivät aaltoaltaassa! Pallottele jättipallolla, testaa tasapainosi kelluvalla matolla tai istahda jättiläisdonitsin kyytiin. Puuhaa ja pärskettä koko päivän, aallot keinuttavat normaalisti tasatunnein.

TIISTAI-SUNNUNTAI 16.-21.10 Vauhdikas WIBIT-rata käytössä kuntouintialtaalla. Hyppytorni on pois käytöstä tämän ajan.

Syyslomaviikolla allasjumpat ja uimaseuran harjoitukset ovat tauolla. Alle 9-vuotiaat ja uimataidottomat uimaan vain täysi-ikäisen aikuisen valvonnassa.
... Katso lisääVähemmän

11.10.2018

Uusi ryhmä pienille taiteilijoille, tervetuloa mukaan!

Uusi ryhmä pienille taiteilijoille, tervetuloa mukaan!Meiltä on paljon kyselty, voisiko kuviksen aloittaa jo 3vuotiaana ihan yksin. Joitakin ryhmiä on ollut aiemminkin ja nyt se on taas mahdollista!

Pikkukuvis 3-4vuotiaille alkaa viikolla 43! Ryhmä on keskiviikkoisin klo 18-18.45, luokka 1 ja opettaja Minna Kemppi. Syyskausi 8krt, 69€.
Lisätietoja maikku.aho(a)gmail.com
#artschool #kuvataidekoulu #uudetoppilaat #ilmoittaudu #pikkukuvis #3years #4years
... Katso lisääVähemmän

05.10.2018

Villasukkia lahjoituksena päiväkotien käyttöön

Viena Rantanen on tänään lahjoittanut 42 paria neulomiaan villasukkia Forssan päiväkotien käyttöön. Sukat on tarkoitus pitää päiväkodeilla varasukkina, joita voidaan käyttää tarpeen tullen lainasukkina. Lahjoituksen vastaanottivat Päiväkoti Axel Wahrenin Värttinät ryhmän lapset. Suuret kiitokset tästä Vienalle.
... Katso lisääVähemmän

12.09.2018

Paljon kysytty Taaperoiden taideryhmä (1-3v) jatkuu lokakuussa! Uudet taiteilijat tervetulleita mukaan 😊 ryhmä on torstaiaamuisin klo 10.30-11.15. Lisätietoja maikku.aho(a)gmail.com.
#artschool #kuvataidekoulu #toddler #taaperot #pienet #maalaus #painting
... Katso lisääVähemmän

04.09.2018

Lataa lisää