Ajankohtaista

Puheenjohtajana nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sami Norr

Torstaina 24.5.2018 pidettiin LastenForssa -valtuuston ensimmäinen kokous kaupungintalon valtuustosalissa. Kokoukseen osallistui 7 – 15 -vuotiaita lapsia ja nuoria kaikista Forssan peruskouluista yhteensä 23 lasta ja nuorta. Kokousta johti nuorisovaltuuston puheenjohtaja Sami Norr. Forssassa jo useita vuosia toiminut nuorisovaltuusto on se lähinnä toisen asteen opiskelijoiden päätöksentekoelin.

LastenForssa -valtuusto teki päätöksiä

LastenForssa -valtuusto valitsi kahdelle lukuvuoden 2018 – 2019 ruokateemaviikoille teemat. Lisäksi valtuusto LastenForssa -valtuusto merkitsi tiedoksi koulujen ideat kerhotoiminnan kehittämiseksi. Näiden lisäksi valittiin edustajat 7.12.2018 järjestettävään Lapsiystävällinen Forssa -teemapäivän valmistelutyöryhmään. Valtuusto päätti myös että LastenForssa -valtuusto kokoontuu jatkossa kaksi kertaa lukuvuodessa.

Forssan koulut julistautuvat kouluiksi, joissa toisia arvostetaan ja kunnioitetaan

LastenForssa -valtuusto otti kantaa ajankohtaiseen kiusaamisasiaan. Koulut toimittivat tiedoksi omat ideansa kiusaamisen ehkäisemiseksi ja valtuusto päätti, että Forssan koulut julistautuvat kouluiksi, joissa toisia arvostetaan ja kunnioitetaan.

Lue valtuuston pöytäkirja tästä.