Kuhalan koululla järjestettiin 30.10.-1.11.2018 teknologiaseikkailu. Seikkailuun osallistui myös muiden koulujen 1-4 luokkalaisia ja eskareita. Paikalla oli noin 100 koululaista jokaisena päivänä eli yhteensä osallistujia oli noin 300.

Tapahtuma koostui neljästä pajasta.

Kapsäkkipaja. Huoneessa otettiin kuvia Ipadilla vihreää tai sinistä kangasta vasten. Ipadillä otettaviin kuviin vaihdettiin erilaisia taustoja. Oppilaat jaettiin viiteen ryhmään noin 4 – 5 oppilasta jokaiseen ryhmään. Huoneessa oli kuvauspaikka jokaiselle ryhmälle. Osassa paikoista kuvattiin leluja ja osassa oppilaat kuvasivat toisiaan.

 

Nallen ohjelmointipaja. Pajassa oli pehmonalle kytketty tietokoneeseen. Ohjelmointipelin avulla lapset saivat nallen heiluttamaan käsiään. Tähän ohjelmoinnin opettamisen tapaan on saatu Opetushallitukselta hankerahoitusta.

Virtapiiripaja. Oppilaat ottivat toisiaan käsistä kiinni. Vuorotellen oppilaiden siirtyessä lattialla olevan lätkän päälle ja pois saatiin näytöllä tapahtumaan erilaisia asioita. Näytöllä olevaa autoa pystyi ohjaamaan, kun lätkän päälle siirtyi ensimmäinen oppilas ja sitten seuraava oppilas seuraavan lätkän päälle jne.

Pakohuone. Pimeässä huoneessa oli salkkuja, jotka olivat lukittu ketjuilla. Oppilaat ratkaisivat numerosarjan ja saivat salkun auki. Salkussa oli vielä erilaisia tehtäviä ratkaistavaksi.

Lasten Forssa Facebookissa

Kiitos kaikille kommentoijille. Lippupaketit on arvottu. Vesihelmeen pääsee uimaan Anne L:n ja Jasmina K:n perheet. Onnittelut!

Näin kuulaana syyspäivänä on mahtavaa lähteä keinumaan Forssan puistoihin. Laitetaanpa kilpailu pystyyn tänne Lasten Forssa- sivustolle. Kerro meille  mistä leikkipuistosta löytyy paras keinu. Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken kaksi perhelippupakettia Vesihelmeen. Arvonta suoritetaan 9.11.
Facebook ei ole mitenkään arvonnassa mukana.

Kiitos kaikille kommentoijille. Lippupaketit on arvottu. Vesihelmeen pääsee uimaan Anne L:n ja Jasmina K:n perheet. Onnittelut!

Näin kuulaana syyspäivänä on mahtavaa lähteä keinumaan Forssan puistoihin. Laitetaanpa kilpailu pystyyn tänne Lasten Forssa- sivustolle. Kerro meille mistä leikkipuistosta löytyy paras keinu. Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken kaksi perhelippupakettia Vesihelmeen. Arvonta suoritetaan 9.11.
Facebook ei ole mitenkään arvonnassa mukana.
... Katso lisääVähemmän

25.10.2018

 

Comment on Facebook

Tölön puisto. Siellä on vaijerikeinu millä moni lapsi tykkää mennä :)

Vieremän hämähäkkikeinu on ollut meidän kaks vuotiaan tytön suosikki, aamulla viimeks keinuttiin vähän senki edestä jo taas kun ei tiedä koska noita joudutaan ottaa talvea vasten pois. :)

Viksbergin puisto. The Best 👌

Kyllä se tuo Kuuston keinu on paras. Lähipuisto missä tulee käytyä päivittäin 🙂

Tölön puisto 👍

Tölön puisto on meidän perheen suosikki 😊

Kirkkopuisto. Siellä lapset juoksee joka ilta laivassa. Ja menee linnakepolttista. Ihan paras. Siellä myös hyvät keinut keinupolttikseen. Ja pienemmille heppakeinut.

Kuuston puisto 😊

Tölön puisto.

Talsoilan puisto ❤️

Tölön puisto

Tölöllä on parhaat. 🍄🍁🍂

Tölön puisto ☺️

Kesällä kierrettiin yksi kaunis sunnuntai kutakuinkin kaikki forssan puistot lapset 7v ja 5v toimivat raatina. Parhaaksi puistoksi valikoitui juliininpuisto eli 👍sille.

Viksberg👍💕

Loitinaron puistosta😎

Tuulimyllyn puisto Lamminrannassa

Tölönpuisto 👌 lähellä meitä ja viihdytty on!

Tölön puisto! Rakastin sitä vaijeriliukua itsekin lapsena, kiva käydä siellä nyt omien lasten kanssa. 😊

Vieremässä iso hämähäkkikeinu on paras 👌 siinä on kiva makoilla ja katsella taivaalle 😊

Kirkkopuisto

Vieremässä Inkinpuisto meidän lapsen lemppari :)

Kirkon puisto.

Tölön puisto

Tölön puisto

+ View more comments

Olettehan kaikki tietoisia, että lauantaina on Lapsiperhelauantai klo 10-14 Feeniksissä.

Olettehan kaikki tietoisia, että lauantaina on Lapsiperhelauantai klo 10-14 Feeniksissä.Forssan kaupunginjohtaja sekä toimialajohtajat saivat uudet käyntikortit. Niissä on hienosti esillä oppilaittemme viime lukuvuonna tekemät muotokuvat😊 Tekijöinä Elena Vaahtera, Sipi Oras, Joonatan Malinen, Noora Havunen, Pinja Kallionpää sekä Mila Happonen. Käyntikorttien julkistaminen on la 20.10. klo 10.45 Lapsiperhelauantain yhteydessä. Tunnistatteko kuka on kuka?

www.forssa.fi/tapahtumakalenteri/?eventid=5437&newstitle=Lapsiperhelauantai+Feeniksissä
... Katso lisääVähemmän

17.10.2018

Kuvataidekoulu viettää syyslomaa viikon 42, eli 15.-21.10. Värikästä lomaa ☺ valokuva Valtteri Yrjölä 14v. #artschool #kuvataidekoulu #autumn #holiday #syysloma ... Katso lisääVähemmän

15.10.2018

Vesidisco ja puuhapäiviä tiedossa, jeeee 😁

Vesidisco ja puuhapäiviä tiedossa, jeeee 😁SYYSLOMASÄPINÄT VESIHELMESSÄ!

PERJANTAI 12.10. Vesidisco - poreita, poppia ja pizzaa klo 18-20. Portit avataan klo 17.30. Sisäänpääsy 5 €.

LAUANTAI-MAANANTAI 13.-15.10. Puuhapäivät aaltoaltaassa! Pallottele jättipallolla, testaa tasapainosi kelluvalla matolla tai istahda jättiläisdonitsin kyytiin. Puuhaa ja pärskettä koko päivän, aallot keinuttavat normaalisti tasatunnein.

TIISTAI-SUNNUNTAI 16.-21.10 Vauhdikas WIBIT-rata käytössä kuntouintialtaalla. Hyppytorni on pois käytöstä tämän ajan.

Syyslomaviikolla allasjumpat ja uimaseuran harjoitukset ovat tauolla. Alle 9-vuotiaat ja uimataidottomat uimaan vain täysi-ikäisen aikuisen valvonnassa.
... Katso lisääVähemmän

11.10.2018

Lataa lisää