Kolumnit

Vuosi 2017 on Lasten Forssan arvioinnin ja juhlan vuosi. Tänä vuonna arvioidaan viime vuosikymmenellä kaupungin asettaman vision “Forssa Suomen lapsiystävällisin kaupunki 2017” toteutumista. Arviointi on parhaillaan käynnissä. On tärkeää, että mahdollisimman moni vastaa kyselyihin ja antaa oman arvionsa vision toteutumisesta. Lisätietoja kyselyistä tulee myös näille nettisivuille.

Vuonna 2017 Suomi juhlii sata vuotista itsenäisyyttään ja Forssassa kuluva vuosi on myös Lasten Forssan juhlavuosi. Forssalaiset lapset ja nuoret näkyvät ja kuuluvat monin eri tavoin tämän juhlavuoden aikana.

Perjantaina 5.5.2017 lapset ja nuoret valtaavat Forssan torin klo 9-13. Tilaisuudessa avataan kaupunkipuistonäyttely – Meidän kaupunkipuisto.  Luvassa on paljon iloista toimintaa lauluin, leikin ja musiikkiesityksin. Lasten tekemiä taideteoksia on nähtävänä ympäri kaupunkia.

Juhlan vuonna tapahtuu Forssassa paljon. Niistä saa tietoa mm. seuraamalla näitä nettisivuja.

Toivotan kaikki forssalaiset ja muutkin tervetulleiksi seuraamaan juhlavuoden iloisia tapahtumia sekä toivon, että jokainen osaltaan haluaa olla mukana rakentamassa yhteistä Forssa jossa lasten on hyvä kasvaa, elää ja asua.